Knolselderij-courgette salade

IngrediĆ«nten 

Voor 3 Ć  4 personen:

  • 1 courgette
  • 1 kleine knolselderij
  • rucola 50 gram
  • 40 gram hazelnoten
  • 1 teen knoflook (geperst)
  • zeezout/zwarte peper
  • olijfolie
Bereidingswijze 

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij de knolselderij in (zo mogelijk) even grote reepjes, meng met olijfolie zout en peper en lekker door elkaar husselen (met de handen! :-) ) in een ovenvaste schaal. Rooster de knolserderij in ongeveer 30 minuten gaar. Rooster de hazelnoten in een droge pan goudbruin. Snij de courgette in 3 gelijke stukken en snij daar reepjes van. Wok de courgette op hoog vuur in een beetje olijfolie en nadat deze "glazig" is de geperste knolflook toevoegen met flink wat zwarte peper en snuf zeezout.  Schep alle ingredienten in een schaal en hussel als laatste de rucola erdoor en garneer met de geroosterde hazelnoten.